Webshop : Contact over muziek, songteksten, LP's, singles en CD's !

Op deze bladzijde(n) vind je meer informatie terug over songteksten ( al bestaande van Jôshan of ondergetekende of evt. te schrijven) maar ook over te koop staande Langspeelplaten. Verder pagina's met de te koop staande singles, Maxi singles en tenslotte een aantal pagina's  met cd's. Op die volgorde zijn deze bladzijden ook terug te vinden in de zoek balk.

Wil je in contact komen over de muziek van Jôshan, de songteksten of evt. te schrijven teksten dan kun je dat doen of via de mail: joscozijn@quicknet.nl   ( is dit een witte balk, druk dan op de witte balk)    of via de telefoon:  06-22057271. Vragen staat vrij! 

Heb je interesse om iets uit de lijsten met Lp's, singles en cd's  te kopen neem dan even contact op, het liefst via de mail - joscozijn@quicknet.nl .

De meeste lijsten zijn bijgewerkt tot 1 mei 2024. 

De gewone lp's staan bovenaan, op alfabetische volgorde, onderaan staan de Verzamelelpees. Als aanvulling binnen de lijsten is er extra informatie opgenomen over het label, het labelnummer, jaar van uitgifte en het land van herkomst. Verder informatie over de kwaliteit van de hoes en het vinyl in de categorieën: nm = near mint , ex = excellent, vg+ = very good plus, vg = very good en tenslotte g+ = good plus. Bij de prijsbepaling heb ik gekeken op Discogs.com en ben uitgegaan van het "midden" prijsniveau ( lettend op de kwaliteit van de hoes en het vinyl) .  

De 1e bladzijden zijn gereserveerd voor de Langspeelplaten ( vanaf vijf euro). Hierna informatie over de singles die te koop zijn en de maxi singles. 

De daarop volgende bladzijden zijn gevuld met te koop staande cd's. Een cd is een mooi item om zelf je eigen jukebox in de computer op te bouwen zonder afhankelijk te zijn / te worden van streaming diensten. Daarnaast is een cd opname van een betere kwaliteit dan de gestreamde muziek ( wma of wav tegenover  mp3)                                                                                                                                                 

Nieuwsgierig?  Blader de bladzijden eens door!

Tenslotte: zeker bij  de LP's is het fijn als je ze komt ophalen.  Jij kunt dan zelf als koper bepalen of de plaat die kwaliteit heeft die jij wenst. Woon je in Noord Holland of in het noorden van Zuid Holland dan is er de mogelijkheid dat het gekochte materiaal tegen een redelijke vergoeding  bij je thuis wordt afgeleverd. Verzenden kan natuurlijk ook. De kosten zijn dan altijd voor de koper.