Contact over muziek, songteksten, LP's, singles, CD's en boeken rond muziek!

Op deze bladzijde(n) vind je meer informatie terug over songteksten ( al bestaande van Jôshan of ondergetekende of evt. te schrijven) maar ook over te koop staande Langspeelplaten. ( boven de 4 euro en de 3 of 4 euro Langspeelplaten) Daarna volgen pagina's met de te koop staande singles en tenslotte een aantal pagina's  met cd's, dvd's en boeken en tijdschriften.  Op die volgorde zijn deze bladzijden ook terug te vinden in de zoek balk.

Wil je in contact komen over de muziek van Jôshan, de songteksten of evt. te schrijven teksten dan kun je dat doen of via de mail: joscozijn@quicknet.nl   ( is dit een witte balk, druk dan op de witte balk)    of via de telefoon:  06-22057271. Vragen staat vrij! 

Heb je interesse om iets uit de lijsten met Lp's, singles en cd's  te kopen neem dan even contact op, het liefst via de mail - joscozijn@quicknet.nl .

De lijst met duurdere Langspeelplaten is bijgewerkt tot en met 27 januari 2020. De lijst 3/4 euro lp's nog niet i.v.m. een aanbieding. Tot en met 10 februari kost een losse lp uit deze lijst 3 euro, je krijgt er 5 voor 10 euro en 11 voor 20 euro.

De gewone lp's staan bovenaan, op alfabetische volgorde, onderaan staan de Verzamelelpees. Als aanvulling binnen de lijsten is er extra informatie opgenomen over het label, het labelnummer, jaar van uitgifte en het land van herkomst. Verder informatie over de kwaliteit van de hoes en het vinyl in de categorieën: nm = near mint , ex = excellent, vg+ = very good plus, vg = very good en tenslotte g+ = good plus. Bij de prijsbepaling heb ik gekeken op Discogs.com en ben uitgegaan van het "midden" prijsniveau ( lettend op de kwaliteit van de hoes en het vinyl) .  

De 1e vijf bladzijden zijn gereserveerd voor de ietwat duurdere Langspeelplaten ( vanaf vijf euro)   Daarachter volgen er nog meer lijsten met Lp's. Dit zijn de iets goedkopere Langspeelplaten. Goedkoper betekent 3 of 4 euro per stuk, zeker 3 voor 10 euro ( bij de 4 euro lp's) of 4 voor 10 euro ( bij de 3 euro lp's ) .

Daaronder informatie over de singles die te koop zijn. 

De daarop volgende bladzijden zijn gevuld met te koop staande cd's. Allereerst de ietwat duurdere cd's. ( boven de 5 euro) Dan een bladzijde met cd's van 3 of 4 euro .   Daarachter de zogenaamde 2 euro cd's, je krijgt er 3 voor de prijs van 5 euro. Een cd is een mooi item om zelf je eigen jukebox in de computer op te bouwen zonder afhankelijk te zijn / te worden van streaming diensten. Daarnaast is een cd opname van een betere kwaliteit dan de gestreamde muziek ( wma tegenover  mp3)                                                                                                                                                       

Nieuwsgierig?  Blader de bladzijden eens door!

Tenslotte: zeker bij  de LP's is het fijn als je ze komt ophalen.  Jij kunt dan zelf als koper bepalen of de plaat die kwaliteit heeft die jij wenst. Woon je in Noord Holland of in het noorden van Zuid Holland dan is er de mogelijkheid dat het gekochte materiaal tegen een redelijke vergoeding  bij je thuis wordt afgeleverd. Verzenden kan natuurlijk ook. De kosten zijn dan altijd voor de koper.